Welke laadpaal past bij u?

Kom erachter welke laadpaal het beste bij uw situatie past!


Een laadpaal voor thuis?

Verstandig! Het opladen van uw elektrische auto moet eenvoudig en handig zijn, vooral thuis. Met uw eigen laadstation heeft u altijd de perfecte plek om uw auto op te laden, waardoor het proces moeiteloos en gemakkelijk wordt.

 • Bespaar dagelijks tijd en moeite
 • Altijd beschikbaar
 • Bespaar kosten op lange termijn!

De beste laadpalen voor thuis

Onze laadpalen →
Meest gekozen Wallbox Pulsar PLUS
 • Geschikt voor alle elektrische en hybride auto's
 • Geeft voorrang aan zonnestroom
 • Online inzicht in je laadgeschiedenis
 • Planbare oplaadsessies
Easee Charge Lite
 • Temperatuurmonitoring
 • Tot 22kW laadvermogen
 • Automatische Over-the-air firm- en software updates
 • Beschikbaar in 5 kleuren
Wallbox Copper SB
 • Stopcontact geschikt voor zowel type 1 als 2
 • Tot 22kW laadvermogen
 • Compact en bestendig
 • Dynamisch laadbeheer

U hoeft niet te wachten

Binnen een week gemonteerd

Vandaag besteld, volgende week geïnstalleerd!

053 - 475 35 00

Gratis advies

Welke laadpaal past bij uw elektrische auto? Wat is het verschil tussen 1-fase laden en 3-fase laden? Hoe kan u ontdekken welke aansluiting u thuis heeft? Als u op zoek gaat naar een laadpaal voor thuis, kan dat een uitdaging lijken. Niet bij Twentse Energie Groep. Natuurlijk, u kunt zelf alvast de (verschillen tussen) onze laadpaalmerken onderzoeken. Maar voor ons staat persoonlijk advies altijd voorop. Altijd. En ja, dat advies is kosteloos. Want als u uw elektrische auto thuis wilt opladen, willen wij niets liever dan dat u dat doet met het juiste oplaadpunt. Wij hebben de technische kennis, zodat u alleen nog maar een keuze hoeft te maken.

Van Advies tot Installatie, Bespaar Direct op Kosten

Wij regelen alles voor u - van het eerste advies tot de installatie. En al direct na onze installatie van uw eigen laadpaal bespaart u op kosten. Voor uw eigen laadpunt betaalt u namelijk het standaardtarief van de energieleverancier. Dat tarief is lager dan het tarief bij een publiek laadstation. Afhankelijk van de locatie betaalt u daar al snel twee tot zelfs vier keer meer dan wanneer u uw elektrische auto thuis aan uw eigen laadpaal aansluit. Zonde van het geld, niet? Nog een reden dus om vandaag nog advies in te winnen. Samen kiezen we het ideale verlengstuk van uw auto: een laadpaal die fraai bij u op de oprit staat of aan de muur hangt.

Sommige automerken waar onze laadpalen compatibel mee zijn

Wat kost een laadpaal?

Bij Twentse Energie Groep zijn onze laadpaalprijzen inclusief de laadpaal zelf, installatiekosten, eventuele aanpassingen in de meterkast en het kabeltraject. Elk advies en iedere offerte is dan ook uniek en persoonlijk, omdat we rekening houden met de specifieke behoeften en situatie van elke klant. We streven ernaar volledige transparantie te bieden, zodat u precies weet wat de kosten zullen zijn en er geen verrassingen zijn tijdens het proces. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige laadoplossingen die naadloos aansluiten op uw wensen en de technische vereisten van uw locatie.

Is mijn meterkast geschikt?

Bij Twentse Energie Groep streven we naar een veilige en efficiënte installatie van uw laadpaal, en daarom nemen we een grondige blik op de geschiktheid van uw meterkast. Onze collega's onderzoeken of uw meterkast 1 of 3 fasen heeft, aangezien dit de laadcapaciteit beïnvloedt. Daarnaast controleren we of er voldoende ruimte beschikbaar is in de meterkast en of de benodigde apparatuur veilig te plaatsen is.

De veiligheid staat bij ons voorop, dus we evalueren zorgvuldig of alles correct en veilig kan worden aangesloten. Indien nodig, overwegen we eventuele aanpassingen aan de meterkast om ervoor te zorgen dat uw laadpaal optimaal en veilig functioneert. Dit alles maakt deel uit van ons gepersonaliseerde advies, waarbij we uw specifieke situatie in overweging nemen om een laadoplossing te bieden die niet alleen efficiënt is, maar ook volledig voldoet aan alle veiligheidsnormen.

Onze projecten:

Smappee EV One

Boekelosestraat in Enschede

 • 3 fase laadpaal
 • Zonder kabel
 • Inclusief loadbalancing

Bekijk het project    →

Wallbox Pulsar Plus

Tusveld in Bornerbroek

 • 3 fase laadpaal
 • 5 meter laadkabel
 • Inclusief loadbalancing

Bekijk het project    →

Wallbox Pulsar Plus

Bremlaan in Vroomshoop

 • 3 fase laadpaal
 • 5 meter laadkabel
 • Inclusief loadbalancing

Bekijk het project    →

Wallbox Pulsar Plus

Bedrijfsweg in Vriezeveen

 • 3 fase laadpaal
 • 5 meter laadkabel
 • Inclusief loadbalancing

Bekijk het project    →

"Twentse Energie Groep: al 12 jaar uw duurzame installateur!"

Subsidie 2024

Ontdek de mogelijkheid om als particulier flink te besparen op de aanschaf of lease van jouw elektrische auto in 2024! Met de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) biedt de overheid €2.950 subsidie voor een nieuwe elektrische auto en €2.000 voor een occasion. Lees verder om te weten hoe het werkt en welke voorwaarden van toepassing zijn.

 • Actieradius minimaal 120 km.
 • Catalogusprijs tussen €12.000 en €45.000.
 • Auto moet gebouwd zijn als elektrische auto.

Vanaf 10 januari 2024, 09:00, kunt u de subsidie aanvragen. Wees er snel bij, want op = op! En vergeet niet, de subsidie geldt alleen voor de aanschaf van de auto, niet voor de laadpaal thuis.

Ontdek de mogelijkheid om als particulier flink te besparen op de aanschaf of lease van jouw elektrische auto in 2024! Met de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) biedt de overheid €2.950 subsidie voor een nieuwe elektrische auto en €2.000 voor een occasion.

Eenvoudig laadkosten verrekenen met uw werkgever

Bij Twentse Energie Groep bieden we moeiteloze oplossingen om jouw laadkosten voor een elektrische auto te verrekenen met je werkgever. Of je nu kiest voor automatische verrekening met ons zakelijk laadpaalpakket en een externe laadpas, of handmatige verrekening zonder laadpas, wij passen ons aan jouw voorkeuren aan.

Met ons zakelijk laadpaalpakket, verbonden met het internet, verloopt de verrekening automatisch. Voor particuliere pakketten leggen we uit hoe je handmatig een kWh-uitdraai maakt en kosten declareert bij je werkgever.

Zelfs zonder laadpas kun je je stroomkosten verrekenen. Kies voor een slimme laadpaal met ingebouwde kWh-meter of voeg een aparte kWh-meter toe. Twentse Energie Groep maakt het simpel om je laadkosten te verrekenen, zodat jij je kunt richten op zorgeloos elektrisch rijden. Ontdek meer over onze laadpaalpakketten en vind de perfecte oplossing voor jou!

Alles inzichtelijk, op één plek .

Met een slimme laadpaal heb je alles in één overzicht.

 • Inzicht in verbruik van laadsessies
 • Voorbereid op slim stroom inkopen
 • Koppel laadpassen
 • Besturing op afstand
Gratis Adviesgesprek    →
Testimonials HTML

Wat klanten vertellen

Andreas Dold

"Conform namens afspraak snelle service en perfect geplaatst en niet te duur ik be zeer tevreden"

Maryam Datoobar

"Sinds 2 weken heb ik 20 zonnepanelen en een laadpaal voor mijn elektrische auto. De medewerkers hebben zeer vakkundig werk verricht en waar ik ontzettend blijk mee was, was de goede nazorg.

Twentse Energie Groep is een absolute aanrader!

Bedankt heren!!!"

Gerrit Reinders

"Snelle levering tegen concurrerende prijs goedkoopste in Twente."

Marco Strijks

"Prima partner in duurzame oplossingen. De kwaliteit ervaar je door de neutrale benadering en de jarenlange ervaring."

Herman Plas

"Goed advies vooraf, prettige en vakkundige medewerkers. Afspraken nagekomen en goed werk afgeleverd. Kan dit bedrijf voor 100% adviseren."

Albert J.

"Plaatsing na opdracht zeer snel, de plaatsing zelf ook en bijzonder vriendelijk personeel. Alles werkt na wens."

Jasper Lowhuis

"Heel tevreden over gehele traject. Goed, persoonlijk advies door Eelke in voorbereiding. Communicatie mbt planning en installatie was prima. Monteurs dachten goed mee en werkten netjes en snel. Aanrader wat ons betreft."

Harald Hendriks

"Sinds vorige week 20 panelen laten zetten door dit Twents top bedrijf. Ze doen wat ze zeggen en dat is uitstekende service en kwaliteit bieden! De monteurs willen echt het beste voor de klant en niks is ze te veel. Dus ook nog eens service op maat. Peter heeft me uitstekend geholpen bij mij wensen en hij stond altijd klaar als ik weer wat vragen had. Het installeren van de app duurde even maar er werd meteen naar oplossingen gezocht die er dan ook waren. We zouden dit bedrijf aan iedereen willen adviseren in de immense doolhof van zonnepaneel aanbieders. Prijs kwaliteit verhouding ook zeer goed. Nogmaals bedankt en ga door met waar jullie goed in zijn."

Veelgestelde vragen

De laadtijd varieert afhankelijk van de laadcapaciteit van de paal en de batterij van de auto. Gemiddeld duurt het laden thuis tussen de 6 tot 12 uur, maar snellere laadpalen kunnen dit aanzienlijk verkorten.

Ja, het is mogelijk om een laadpaal te installeren zonder eigen oprit. Er zijn oplossingen beschikbaar, zoals laadpunten aan de straat of gebruikmaken van gemeenschappelijke laadinfrastructuur in de buurt.

Ja, de meeste laadpalen zijn compatibel met verschillende merken en modellen elektrische auto's, zolang deze voldoen aan de gangbare laadstandaarden, zoals Type 2 of CCS.

Over het algemeen vereisen thuisgeïnstalleerde laadpalen minimaal onderhoud. Regelmatige inspecties en het schoonhouden van de laadconnector zijn aan te raden. De fabrikant geeft vaak specifieke richtlijnen voor het onderhoud.