Meer weten?

Vraag nu een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan!

Een fietslaadpaal?

Wist u dat het installeren van een fietslaadpaal uw zaak aantrekkelijker kan maken voor klanten? Het biedt niet alleen gemak voor fietsers, maar laat ook zien dat u duurzaamheid en klanttevredenheid serieus neemt.

  • Hogere tevredenheid en loyaliteit
  • Toon betrokkenheid bij duurzaamheid
  • Langere verblijven en mogelijk extra omzet

U hoeft niet te wachten

Binnen een week gemonteerd

Vandaag besteld, volgende week geïnstalleerd!

053 - 475 35 00

Gratis advies

De Twentse Energie Groep biedt gratis advies aan voor het installeren van fietslaadpalen. Dit initiatief stimuleert groene mobiliteit door particulieren, bedrijven en gemeenschappen te helpen bij het implementeren van deze infrastructuur. Met gericht advies over locatie, type laadpaal en financiering, draagt de Twentse Energie Groep bij aan een duurzamere toekomst en een schonere omgeving voor iedereen.

Uw eigen huisstijl

De Twentse Energie Groep gaat nog een stap verder in het promoten van groene mobiliteit door fietslaadpalen aan te bieden die op maat gemaakt zijn voor de klant. Naast het gratis advies voor installatie, kunnen klanten nu ook fietslaadpalen laten maken met de kleuren van hun logo of bedrijf. Deze gepersonaliseerde fietslaadpalen bieden niet alleen praktische voordelen, maar dienen ook als een visueel statement voor duurzaamheid en milieubewustzijn. Door de kleuren van het logo of bedrijf te integreren, wordt het opladen van fietsen niet alleen functioneel, maar ook een promotiemiddel voor het groene imago van de organisatie. Of het nu gaat om een bedrijf dat zijn werknemers aanmoedigt om met de fiets naar het werk te komen of om een gemeenschap die duurzaamheid hoog in het vaandel draagt, deze op maat gemaakte fietslaadpalen zijn een tastbare manier om de inzet voor groene mobiliteit te benadrukken.

Onze fietslaadpalen zijn perfect voor:

Win-win

Een fietslaadpaal bij een restaurant of op een terras kan een slimme investering zijn die niet alleen bijdraagt aan duurzaamheid, maar ook aan de omzet. Door klanten de mogelijkheid te bieden om hun fietsen op te laden terwijl ze genieten van een maaltijd of een drankje, moedigt het restaurant hen aan om langer te blijven zitten. Het opladen van elektrische fietsen is vaak een noodzaak voor fietsers, vooral tijdens langere ritten. Wanneer een restaurant of terras deze service aanbiedt, wordt het een aantrekkelijke tussenstop voor fietsers die een pauze willen nemen. Terwijl hun fietsen opladen, kunnen klanten rustig genieten van de ambiance, een hapje eten of iets drinken. Hierdoor ontstaat een win-win situatie: klanten genieten van een comfortabele pauze en het restaurant vergroot zijn omzet door extra consumpties.

Bovendien kan de aanwezigheid van een fietslaadpaal de reputatie van het restaurant versterken als een fietsvriendelijke locatie. Dit kan leiden tot positieve mond-tot-mondreclame en herhaalbezoeken van fietsers die op zoek zijn naar gastvrije plekken om te stoppen tijdens hun tochten. Kortom, een fietslaadpaal bij een restaurant of op een terras biedt niet alleen gemak voor fietsers, maar kan ook leiden tot een verlengd verblijf en extra inkomsten voor de horecaonderneming. Het is een investering in zowel duurzaamheid als klanttevredenheid, die op lange termijn vruchten kan afwerpen.

Klanttevredenheid

Het aanbieden van een fietslaadpaal kan aanzienlijk bijdragen aan een verhoogde klanttevredenheid. Klanten waarderen het wanneer een bedrijf voorziet in hun behoeften en het hen gemakkelijk maakt om van de diensten of producten te genieten. Met een fietslaadpaal tonen bedrijven hun aandacht voor detail en hun streven naar klantgerichtheid. Fietsers, met name degenen die elektrische fietsen gebruiken, ervaren vaak zorgen over de batterijduur tijdens hun uitstapjes. Het aanbieden van een fietslaadpaal biedt een geruststellende oplossing voor dit probleem, waardoor klanten met meer vertrouwen kunnen genieten van hun ervaring bij het bedrijf. Dit resulteert in een positievere algehele ervaring en vergroot de kans dat klanten terugkeren in de toekomst.

"Twentse Energie Groep: al 12 jaar uw duurzame installateur!"

Testimonials HTML

Wat klanten vertellen

Andreas Dold

"Conform namens afspraak snelle service en perfect geplaatst en niet te duur ik be zeer tevreden"

Maryam Datoobar

"Sinds 2 weken heb ik 20 zonnepanelen en een laadpaal voor mijn elektrische auto. De medewerkers hebben zeer vakkundig werk verricht en waar ik ontzettend blijk mee was, was de goede nazorg.

Twentse Energie Groep is een absolute aanrader!

Bedankt heren!!!"

Gerrit Reinders

"Snelle levering tegen concurrerende prijs goedkoopste in Twente."

Marco Strijks

"Prima partner in duurzame oplossingen. De kwaliteit ervaar je door de neutrale benadering en de jarenlange ervaring."

Herman Plas

"Goed advies vooraf, prettige en vakkundige medewerkers. Afspraken nagekomen en goed werk afgeleverd. Kan dit bedrijf voor 100% adviseren."

Albert J.

"Plaatsing na opdracht zeer snel, de plaatsing zelf ook en bijzonder vriendelijk personeel. Alles werkt na wens."

Jasper Lowhuis

"Heel tevreden over gehele traject. Goed, persoonlijk advies door Eelke in voorbereiding. Communicatie mbt planning en installatie was prima. Monteurs dachten goed mee en werkten netjes en snel. Aanrader wat ons betreft."

Harald Hendriks

"Sinds vorige week 20 panelen laten zetten door dit Twents top bedrijf. Ze doen wat ze zeggen en dat is uitstekende service en kwaliteit bieden! De monteurs willen echt het beste voor de klant en niks is ze te veel. Dus ook nog eens service op maat. Peter heeft me uitstekend geholpen bij mij wensen en hij stond altijd klaar als ik weer wat vragen had. Het installeren van de app duurde even maar er werd meteen naar oplossingen gezocht die er dan ook waren. We zouden dit bedrijf aan iedereen willen adviseren in de immense doolhof van zonnepaneel aanbieders. Prijs kwaliteit verhouding ook zeer goed. Nogmaals bedankt en ga door met waar jullie goed in zijn."

Veelgestelde vragen

De oplaadtijd kan variëren afhankelijk van factoren zoals het type batterij en de resterende lading. Over het algemeen duurt het opladen van een elektrische fiets tussen de 2 en 6 uur. Moderne fietslaadpalen zijn ontworpen om snel laden te ondersteunen, maar de exacte oplaadtijd kan verschillen.

Hoewel fietslaadpalen primair zijn ontworpen voor het opladen van elektrische fietsen, kunnen ze ook worden gebruikt om andere elektrische voertuigen op te laden, zoals elektrische scooters of e-bakfietsen, mits deze compatibel zijn met de aansluitingen van de laadpaal.

Met de fietslaadpalen van Twentse Energie Groep heeft u de beschikking om zelf aan te geven wanneer uw fietslaadpaal werkend is. Heeft u bijvoorbeeld een restaurant die snachts dicht gaat? Dan kunt u uw fietslaadpaal instellen zodat deze gelijk loopt met uw openingstijden! Zo voorkomt u dat er buiten uw openingstijden gebruik van wordt gemaakt.

Onze fietslaadpalen zijn geschikt voor zowel een 1- als 3 fase meterkast!

Jazeker! U kunt onze laadpaal volledig in uw eigen huisstijl krijgen!