Easee
Charge Lite

Safe. Reliable. Future-proof.

 • Inclusief Temperatuurmonitoring
 • Tot 22kW laadvermogen
 • Over-the-air updates
 • Beschikbaar in 5 kleuren
Ik wil advies
Product 1
Product 2
Product 3
Product 4
Product 5
Product 6
Product 7
Product 8
Product 9
Product 10
Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3 Thumbnail 4 Thumbnail 5 Thumbnail 6 Thumbnail 7 Thumbnail 8 Thumbnail 9 Thumbnail 10

Voor- en nadelen

 • Niet verkrijgbaar met vaste kabel
 • Loadbalancing optioneel
 • Alleen geschikt voor type 2 laders
 • Universele socket(stopcontact)
 • Automastische over-the-air firm- en software-updates
 • Zowel 1 als 3 fase mogelijk
 • Inclusief App (Android + iOS)
 • Geen abonnementskosten

Easee
Charge Lite

Ontdek de toekomst van elektrisch laden met Twentse Energie Groep en Easee. Onze laders passen zich moeiteloos aan elke elektrische auto, fase en stroomnet aan. Veiligheid staat voorop met geavanceerde functies, bekroond design en weerbestendige materialen. Easee Ready biedt een kostenefficiënte voorbereiding op toekomstige laadpunten, terwijl ons slimme ecosysteem de beschikbare stroom optimaliseert. Van de MID-gecertificeerde Charge Max tot over-the-air updates, wij streven naar betrouwbare, toekomstbestendige laadoplossingen.


Vraag een offerte aan

Technische specificaties

Hardware

Laadspecificaties

Software

Afmetingen (HxBxD) 256 x 193 x 106 mm Type voertuig Geschikt voor alle type 1 en type 2 PHEV + EV Laadbeveiliging Easee app
Bedrijfstemperatuurbereik -30 °C tot +40 °C (binnen- en buitengebruik) Stroomvoorziening 32 A (zowel eenfasig als driefasige) Bluetooth Ja
Socket (stopcontact) Ja Netspanning 50 Hz WiFi Ja
Kabellengte N.V.T. Laadvermogen (1-fase) tot 7.4 kW 4G Nee
Gewicht 1,5 kg Laadvermogen (3-fase) tot 22 kW Slim laden mogelijk Ja

Download datasheet

Onze projecten:

Smappee EV One

Boekelosestraat in Enschede

 • 3 fase laadpaal
 • Zonder kabel
 • Inclusief loadbalancing

Bekijk het project    →

Wallbox Pulsar Plus

Tusveld in Bornerbroek

 • 3 fase laadpaal
 • 5 meter laadkabel
 • Inclusief loadbalancing

Bekijk het project    →

Wallbox Pulsar Plus

Bremlaan in Vroomshoop

 • 3 fase laadpaal
 • 5 meter laadkabel
 • Inclusief loadbalancing

Bekijk het project    →

Wallbox Pulsar Plus

Bedrijfsweg in Vriezeveen

 • 3 fase laadpaal
 • 5 meter laadkabel
 • Inclusief loadbalancing

Bekijk het project    →

Veelgestelde vragen

Met Easee laadpunten geniet je standaard van load balancing, maar ontstaat er soms verwarring over de noodzaak van de Equalizer. De load balancing functie is ingebouwd voor laadpunten die direct zijn aangesloten op de laadpaalzekering.

Vraag je je af hoe je kunt voorkomen dat je hoofdzekering doorslaat terwijl je auto laadt en tegelijkertijd de wasmachine, droger en vaatwasser draaien? Dan is de Easee Equalizer de oplossing. Eenvoudig te koppelen aan je laadpunt(en) en via de P1 poort te installeren in de meterkast, zorgt de Equalizer ervoor dat je altijd maximaal laadt op het moment dat er voldoende stroom beschikbaar is. Zo is je auto sneller vol, zonder gedoe. Maak het opladen van je elektrische auto zorgeloos en efficiënt met Easee.

Zeker! Als je de Easee Home of Charge aanschaft in combinatie met de Easee Equalizer, kun je deze instellen om uitsluitend zonnestroom te gebruiken voor het opladen. Bij onvoldoende zonnestroom, zoals bij bewolkt weer of 's avonds/nachts, schakelt het systeem automatisch over naar het reguliere stroomnet.

Deze innovatieve functie, genaamd Easee Solar Charging, wordt momenteel uitgerold. De Equalizer wordt geleidelijk op afstand geüpdatet door Easee, waardoor je de mogelijkheid hebt om te kiezen tussen laden op zonnestroom, een combinatie van netstroom en zonnestroom, of enkel het reguliere stroomnet.

Houd er rekening mee dat een Equalizer essentieel is voor het laden op zonnestroom, en de laadpuntoperator moet zijn ingesteld op 'Easee'. Maak optimaal gebruik van duurzame energie met Easee!

De Easee charge lite heeft geen vaste kabel, het stopcontact van de Easee charge lite is echter alleen geschikt voor type 2 laders!

De Easee charge lite is beschikbaar in 5 kleuren: grijs, wit, blauw, rood en zwart!

In de meeste gevallen is uw Easee charge lite binnen een halve dag al geïnstalleerd!

U hoeft niet te wachten

Binnen een week gemonteerd

Vandaag besteld, volgende week geïnstalleerd!

053 - 475 35 00

Testimonials HTML

Wat klanten vertellen

Andreas Dold

"Conform namens afspraak snelle service en perfect geplaatst en niet te duur ik be zeer tevreden"

Maryam Datoobar

"Sinds 2 weken heb ik 20 zonnepanelen en een laadpaal voor mijn elektrische auto. De medewerkers hebben zeer vakkundig werk verricht en waar ik ontzettend blijk mee was, was de goede nazorg.

Twentse Energie Groep is een absolute aanrader!

Bedankt heren!!!"

Gerrit Reinders

"Snelle levering tegen concurrerende prijs goedkoopste in Twente."

Marco Strijks

"Prima partner in duurzame oplossingen. De kwaliteit ervaar je door de neutrale benadering en de jarenlange ervaring."

Herman Plas

"Goed advies vooraf, prettige en vakkundige medewerkers. Afspraken nagekomen en goed werk afgeleverd. Kan dit bedrijf voor 100% adviseren."

Albert J.

"Plaatsing na opdracht zeer snel, de plaatsing zelf ook en bijzonder vriendelijk personeel. Alles werkt na wens."

Jasper Lowhuis

"Heel tevreden over gehele traject. Goed, persoonlijk advies door Eelke in voorbereiding. Communicatie mbt planning en installatie was prima. Monteurs dachten goed mee en werkten netjes en snel. Aanrader wat ons betreft."

Harald Hendriks

"Sinds vorige week 20 panelen laten zetten door dit Twents top bedrijf. Ze doen wat ze zeggen en dat is uitstekende service en kwaliteit bieden! De monteurs willen echt het beste voor de klant en niks is ze te veel. Dus ook nog eens service op maat. Peter heeft me uitstekend geholpen bij mij wensen en hij stond altijd klaar als ik weer wat vragen had. Het installeren van de app duurde even maar er werd meteen naar oplossingen gezocht die er dan ook waren. We zouden dit bedrijf aan iedereen willen adviseren in de immense doolhof van zonnepaneel aanbieders. Prijs kwaliteit verhouding ook zeer goed. Nogmaals bedankt en ga door met waar jullie goed in zijn."

Vraag direct een offerte aan!