Let op: i.v.m bouwvakantie zijn wij gesloten tussen 27-7 en 25-8

SolarEdge Home 48V

Naadloze integratie

 • Schaalbare oplossing (tot 3 stuks per omvormer)
 • Beheer uw opslag en opbrengst in één app
 • Bevat geavanceerde veiligheidsfuncties
 • Integreert naadloos met het volledige SolarEdge Home aanbod
Ik wil advies
Product 1
Product 2
Product 3
Product 4
Product 5
Product 6
Product 7
Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3 Thumbnail 4 Thumbnail 5 Thumbnail 6 Thumbnail 7

Voor- en nadelen

 • Alleen compatibel met SolarEdge producten
 • Hoog in gewicht
 • Alleen geschikt voor 3 fase
 • Hoge systeemprestaties
 • Schaalbaarheid
 • Efficiënt energiebeheer
 • Noodstroomvoorziening

SolarEdge Home 48V

Bij Twentse Energie Groep zijn we verheugd om de revolutionaire SolarEdge Home Batterij 48V aan te bieden, een ware game-changer voor thuisenergieopslag. Deze geavanceerde batterij levert noodstroom waar en wanneer het nodig is, waardoor u volledige controle hebt over uw energiegebruik, zelfs tijdens stroomstoringen. Met een geoptimaliseerde opslagoplossing die perfect integreert met SolarEdge Home Hub en Wave-omvormers, biedt onze batterij een indrukwekkende systeemprestatie. Dit betekent meer opgeslagen energie voor zowel on-grid als back-up toepassingen, wat resulteert in ultieme gemoedsrust voor u en uw gezin.

Wat maakt de SolarEdge Home Batterij 48V zo speciaal? Het biedt niet alleen geavanceerde veiligheidsfuncties voor constante batterijbescherming, maar het is ook schaalbaar voor meer vermogen en capaciteit. Met de mogelijkheid om meerdere batterijen en omvormers te integreren, bent u verzekerd van een systeem dat voldoet aan uw groeiende energiebehoeften. De naadloze werking met onze omvormers zorgt voor een geïntegreerde oplossing die efficiëntie, veiligheid en gebruiksgemak combineert. Met een retour-efficiency tot 94,5% en de mogelijkheid om overtollige zonne-energie op te slaan zonder omzetverliezen, maximaliseert u uw energieproductie gedurende de levensduur van het systeem.

Met de SolarEdge Home Batterij 48V kunt u zonne-energie en opslag naadloos combineren, waardoor u volledige controle hebt over uw energiegebruik, waar u ook bent. Neem vandaag nog contact op met Twentse Energie Groep om meer te weten te komen over hoe u kunt profiteren van deze innovatieve oplossing voor thuisenergieopslag.


Vraag een offerte aan

Technische specificaties

Batterij Specificaties

Regelgeving

Installatiespecifcaties

Bruikbare energie (100% ontladingsdiepte) 4600Wh Certificering (cel) IEC62619, UN38.3, UL9540A Afmetingen (B x H x D) 540 x 500 x 240 mm
Constant uitgangsvermogen (opladen/ontladen) – voor een enkele batterij 2825/4096W Certificering (batterij) UN38.3, IEC62619, IEC63056, IEC62040-1, VDE-AR-E 2510-50 Gewicht 54.7 kg
Constant uitgangsvermogen (opladen/ontladen) – voor meerdere batterijen 5000/5000W Emissies IEC61000-6-1, IEC61000-6-2, IEC61000-6-3, IEC61000-6-4, 61000-3-12 Montage Vloermontage of wandmontage
Piek Roundtrip Efficientie >94.5% Koeling Natuurlijke convectie – Geen ventilatoren
Garantie 10 jaar Bedrijfstemperatuur Ontladen/opladen 10 tot +50 °C
Spanningsbereik 44.8 – 56.5 Vdc Opslagtemperatuur (12 maanden tussen opladen) -10 tot +45 °C
Communicatie-interfaces RS485 tussen batterijen, CAN-bus naar omvormer Maximum installatiehoogte 2000 meter
Batterij per omvormer tot 5 per omvormer, parallel geschakeld Bescherming behuizing IP65 / NEMA 3R – binnen en buiten (water- en stofbescherming)
Type batterij Li-Ion Geluidniveau op 1m afstand 25 dBA

Download datasheet

Veelgestelde vragen

De capaciteit van de batterij varieert afhankelijk van het aantal modules dat wordt geïnstalleerd. Per omvormer kunnen tot 23 kWh batterijcapaciteit worden toegevoegd.

De levensduur van de batterij hangt af van verschillende factoren, waaronder het gebruikspatroon en de omgevingsomstandigheden. Over het algemeen heeft de SolarEdge Home Batterij 48V een lange levensduur en wordt deze ondersteund door garantievoorwaarden.

Ja, de SolarEdge Home Batterij 48V is ontworpen om noodstroom te leveren tijdens stroomstoringen, waardoor uw essentiële apparaten blijven werken.

Ja, het systeem is schaalbaar en kan worden uitgebreid door meer batterijmodules toe te voegen aan de bestaande configuratie.

De installatie van de SolarEdge Home Batterij 48V wordt uitgevoerd door gekwalificeerde installateurs. Het is een plug-and-play-installatieproces met behulp van de SetApp voor configuratie.

Overtollige energie wordt opgeslagen in de batterij voor later gebruik, waardoor u uw eigen opgewekte energie kunt benutten, zelfs wanneer de zon niet schijnt.

De SolarEdge Home Batterij 48V is voorzien van geavanceerde veiligheidsfuncties die constant de batterij beschermen tegen overbelasting, oververhitting en andere potentiële risico's.

Ja, met behulp van de mySolarEdge-app kunt u real-time batterijgegevens bekijken en het systeem op afstand beheren voor optimale prestaties en efficiëntie.

Ja, SolarEdge biedt gratis monitoring gedurende de hele levensduur van het systeem, waardoor u de prestaties van uw batterij kunt volgen en eventuele problemen snel kunt oplossen.

U hoeft niet te wachten

Binnen een week gemonteerd

Vandaag besteld, volgende week geïnstalleerd!

053 - 475 35 00

Testimonials HTML

Wat klanten vertellen

Andreas Dold

"Conform namens afspraak snelle service en perfect geplaatst en niet te duur ik be zeer tevreden"

Maryam Datoobar

"Sinds 2 weken heb ik 20 zonnepanelen en een laadpaal voor mijn elektrische auto. De medewerkers hebben zeer vakkundig werk verricht en waar ik ontzettend blijk mee was, was de goede nazorg.

Twentse Energie Groep is een absolute aanrader!

Bedankt heren!!!"

Gerrit Reinders

"Snelle levering tegen concurrerende prijs goedkoopste in Twente."

Marco Strijks

"Prima partner in duurzame oplossingen. De kwaliteit ervaar je door de neutrale benadering en de jarenlange ervaring."

Herman Plas

"Goed advies vooraf, prettige en vakkundige medewerkers. Afspraken nagekomen en goed werk afgeleverd. Kan dit bedrijf voor 100% adviseren."

Albert J.

"Plaatsing na opdracht zeer snel, de plaatsing zelf ook en bijzonder vriendelijk personeel. Alles werkt na wens."

Jasper Lowhuis

"Heel tevreden over gehele traject. Goed, persoonlijk advies door Eelke in voorbereiding. Communicatie mbt planning en installatie was prima. Monteurs dachten goed mee en werkten netjes en snel. Aanrader wat ons betreft."

Harald Hendriks

"Sinds vorige week 20 panelen laten zetten door dit Twents top bedrijf. Ze doen wat ze zeggen en dat is uitstekende service en kwaliteit bieden! De monteurs willen echt het beste voor de klant en niks is ze te veel. Dus ook nog eens service op maat. Peter heeft me uitstekend geholpen bij mij wensen en hij stond altijd klaar als ik weer wat vragen had. Het installeren van de app duurde even maar er werd meteen naar oplossingen gezocht die er dan ook waren. We zouden dit bedrijf aan iedereen willen adviseren in de immense doolhof van zonnepaneel aanbieders. Prijs kwaliteit verhouding ook zeer goed. Nogmaals bedankt en ga door met waar jullie goed in zijn."

Vraag direct een offerte aan!