Over Ons

Twentse Energie Groep Bus Blauw met logo erop

Wij zien het als onze plicht om duurzame alternatieven te vinden voor het gebruik van fossiele brandstoffen, om zo de vervuiling tegen te gaan en in te spelen op de al maar slinkende hoeveelheid natuurlijke grondstoffen. De Twentse Energie Groep wenst dit doel op een maatschappelijk verantwoorde wijze te bereiken, door te streven naar de optimale balans tussen people, planet en profit.

Wij willen dit realiseren door de (financiële) drempel voor het gebruik van duurzame alternatieven te verlagen, terwijl de kwaliteit en levensduur van onze producten gewaarborgd blijven. Door een goede samenwerking met onze leveranciers kunnen we dan ook een garantieperiode van 10 jaar koppelen aan onze producten.

Binnen onze groep is ruime ervaring aanwezig in de ontwerp- en installatie van zonnestroomsystemen, wij zijn hiervoor SEI gecertificeerd en erkend door het agentschap.nl

Wij staan in voortdurend contact met onze pv producerende partners. Door onze expertise op het gebied van ontwerp en installatie te combineren met de kennis en de schaal van onze productie partners zijn wij veelal in staat om de beste prijs/kwaliteit verhoudingen van de zonnestroom systemen te offreren. Zo hebben wij een betaalbare zonnestroom inverter die in staat is zonnestroom op te slaan en deze op een later tijdstip om te zetten ('s nachts) in bruikbare elektrische energie zodat u in principe onafhankelijk van het net kunt functioneren.

Indien u zoekt naar een duurzame, kwalitatief hoogwaardige en economisch verantwoorde totaal oplossing voor uw zonnestroom is De Twentse Energie Groep uw partner.