HEC HV
Lithium Batterij

Flexibel & uitbreidbaar

 • Geschikt voor 3 fase hybride omvormers
 • 4,86- tot 38,8 kWh capaciteit
 • Temperatuurbescherming
 • Bescherming tegen kortsluiting
Ik wil advies
Product 1
Product 2
Product 3
Product 4
Product 5
Product 6
Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3 Thumbnail 4 Thumbnail 5 Thumbnail 6

Voor- en nadelen

 • Beperkingen in compatibiliteit
 • Hoog in gewicht
 • Lange ontwerplevensduur
 • Modulair ontwerp
 • Meervoudige bescherming
 • Dekra-certificering
 • Schaalbaar en flexibel

HEC HV Lithium Batterij

Met zijn innovatieve technologie en geavanceerde functies biedt de HEC HV Lithium Batterij de perfecte oplossing voor huishoudens die streven naar efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid in hun energiebeheer.

De flexibele uitbreidingsmogelijkheden van de HEC HV Lithium Batterij maken hem ideaal voor verschillende energiebehoeften. Met geoptimaliseerde modulespanning is deze batterij compatibel met populaire omvormers. U kunt 2-8 modules in serie verbinden om een complete unit te vormen, en units kunnen parallel worden aangesloten om de elektrische capaciteit te vergroten. Veiligheid staat voorop met de HEC HV Lithium Batterij. Het biedt een breed scala aan beschermingsfuncties, waaronder overbelastingsbescherming, overontladingsbescherming, kortsluitingsbescherming, temperatuurbescherming en meer. Met de soft start-functie wordt uw systeem voorzichtig opgestart, waardoor de levensduur van uw batterij wordt verlengd.

Met zijn lange ontwerplevensduur, modulaire ontwerp, meervoudige bescherming en Dekra-certificering is de HEC HV Lithium Batterij de ultieme keuze voor huiseigenaren die streven naar een betrouwbare, efficiënte en duurzame energieopslagoplossing. Maak de overstap naar de toekomst van energieopslag met HEC HV Lithium Batterij.


Vraag een offerte aan

Hybride omvormers die compatibel zijn:

Technische specificaties

Product Image

Download datasheet

Veelgestelde vragen

HEC geeft 10 jaar fabrieksgarantie.

Voor het bepalen van het aantal modules dat u nodig heeft, kunt u als vuistregel bekijken wat uw gemiddelde stroomverbruik is tussen 18:00 en 6:00, gedurende deze periode is er geen tot weinig zonlicht en met een volledig opgeladen batterij zal deze tijd overbrucht kunnen worden.

Is uw verbruik tussen 18:00 en 6:00 8kWh? Dan heeft u 2 modules nodig (9.14kWh bruikbare capaciteit)

De HEC HV Lithium batterij is alleen geschikt voor 3 fase, de HEC heeft tevens de LV Lithium batterij die wel geschikt is voor 1 fase.

Het laden en ontladen van de batterij hangt af van het type accu. Normaal gesproken duurt het gemiddeld 4 uur bij 2500kWp opwekking, bij een 10kwh accu voordat de thuisaccu volledig geladen is.

+/- 15 jaar bij normaal gebruik

U hoeft niet te wachten

Binnen een week gemonteerd

Vandaag besteld, volgende week geïnstalleerd!

053 - 475 35 00

Testimonials HTML

Wat klanten vertellen

Andreas Dold

"Conform namens afspraak snelle service en perfect geplaatst en niet te duur ik be zeer tevreden"

Maryam Datoobar

"Sinds 2 weken heb ik 20 zonnepanelen en een laadpaal voor mijn elektrische auto. De medewerkers hebben zeer vakkundig werk verricht en waar ik ontzettend blijk mee was, was de goede nazorg.

Twentse Energie Groep is een absolute aanrader!

Bedankt heren!!!"

Gerrit Reinders

"Snelle levering tegen concurrerende prijs goedkoopste in Twente."

Marco Strijks

"Prima partner in duurzame oplossingen. De kwaliteit ervaar je door de neutrale benadering en de jarenlange ervaring."

Herman Plas

"Goed advies vooraf, prettige en vakkundige medewerkers. Afspraken nagekomen en goed werk afgeleverd. Kan dit bedrijf voor 100% adviseren."

Albert J.

"Plaatsing na opdracht zeer snel, de plaatsing zelf ook en bijzonder vriendelijk personeel. Alles werkt na wens."

Jasper Lowhuis

"Heel tevreden over gehele traject. Goed, persoonlijk advies door Eelke in voorbereiding. Communicatie mbt planning en installatie was prima. Monteurs dachten goed mee en werkten netjes en snel. Aanrader wat ons betreft."

Harald Hendriks

"Sinds vorige week 20 panelen laten zetten door dit Twents top bedrijf. Ze doen wat ze zeggen en dat is uitstekende service en kwaliteit bieden! De monteurs willen echt het beste voor de klant en niks is ze te veel. Dus ook nog eens service op maat. Peter heeft me uitstekend geholpen bij mij wensen en hij stond altijd klaar als ik weer wat vragen had. Het installeren van de app duurde even maar er werd meteen naar oplossingen gezocht die er dan ook waren. We zouden dit bedrijf aan iedereen willen adviseren in de immense doolhof van zonnepaneel aanbieders. Prijs kwaliteit verhouding ook zeer goed. Nogmaals bedankt en ga door met waar jullie goed in zijn."

Vraag direct een offerte aan!