Let op: i.v.m bouwvakantie zijn wij gesloten tussen 27-7 en 25-8

5 eenvoudige manieren om uw elektriciteitsrekening te verlagen


Nu de hittegolven in de zomer in volle gang zijn, vragen huiseigenaren en bedrijfseigenaren die afhankelijk zijn van conventionele stroombronnen om koel te blijven: "Hoe kan ik mijn elektriciteitsrekening verlagen?"

Naast het overschakelen op zonne-energie zijn er nog tal van andere dingen die huiseigenaren en ondernemers deze zomer of elk jaargetijde kunnen doen om een ​​hoge elektriciteitsrekening te helpen verlagen.

5 eenvoudige manieren om uw elektriciteitsrekening te verlagen

 

  1. Installeer een slimme thermostaat. Uw verwarming regelen, ventilatie- en airconditioningsysteem met een rudimentaire op / neer schakelaar op een basisthermostaat helpt u niet veel om geld te besparen op uw elektriciteit Bill. Installeer in plaats daarvan een slimme thermostaat. Hiermee kunt u koel- en verwarmingspatronen instellen op basis van wanneer uw huis of bedrijf bezet zal zijn. U kunt geld besparen door de airconditioner te automatiseren zodat deze alleen in het weekend wordt ingeschakeld, bijvoorbeeld wanneer het gezin thuis is, of doordeweeks als u een kantoor heeft. Een slimme thermostaat kan online worden bediend, waardoor je instellingen via je smartphone kunt updaten, waardoor je meer mogelijkheden hebt om kosten te besparen.
  2. Voeg weerstrippen toe. Uw huis wordt energiezuiniger als u weerstrippen toevoegt. Het dichten van scheuren langs deuren en ramen voorkomt dat warme lucht ontsnapt tijdens de winter en houdt koude lucht binnen tijdens de zomer.
  3. Droog wasgoed aan de lucht. Gebruik een waslijn of draagbaar rek om natte was aan de lucht te drogen. Als je het gevoel van natuurlijk gedroogde stof niet prettig vindt, doe de lading dan even in de droger. Drogers behoren tot de duurste elektrische huishoudtoestellen om te bedienen.
  4. Schakel over op LED-verlichting. Om energie te besparen, gebruiken veel mensen nu compacte fluorescentielampen. U kunt nog meer stroom (en geld) besparen als u kiest voor de nieuwere LED-lampen. Ze verbruiken minder energie om licht te produceren en gaan langer mee dan fluorescentielampen - maar liefst 25 keer langer dan conventionele lampen. De esthetiek is in de loop der jaren ook aanzienlijk verbeterd, met veel opties die een warm, gloeiend licht geven. Het vervangen van 15 lampen door LED's kan u $ 50 per jaar besparen, volgens het Energy Saver-rapport over energie-efficiëntie en hernieuwbare energie van het Amerikaanse ministerie van Energie.
  5. Schakel apparaten uit die niet in gebruik zijn. Het is belangrijk om elektronica uit te schakelen wanneer u ze niet gebruikt. Dit betekent dat u de tv, computermonitor of verlichting moet uitschakelen wanneer u een kamer voor langere tijd verlaat. Het installeren van bewegingssensoren om uw lichten te bedienen, is een manier om deze klus te klaren. Om veel elektronica tegelijk uit te schakelen, steekt u ze in een stekkerdoos en gebruikt u de aan-uitschakelaar.

Hoewel zonne-energie een manier is om een ​​meer zelfvoorzienende energietoekomst te creëren, kan de weg naar een duurzamere wereld met kleine stapjes beginnen. We moeten allemaal onze gewoonten veranderen om de hoeveelheid energie die we verbruiken te verminderen.