Zonnepanelen Hengelo

Met 81.000 inwoners is Hengelo niet de grootste stad van Twentse maar wel de gezelligste! De voormalige industriestad Hengelo word ook wel de metaalstad genoemd doordat er vroeger een flinke metaalindustrie in de stad gelegen was. Gelukkig is het hart van Hengelo niet geheel van metaal, want net buiten de stad kun je nog steeds genieten van het prachtige Twentse natuurgebied. Het is daarom ook niet gek dat ondanks de industriële die Hengelo heeft overgehouden er ook een grote liefde is voor natuur in de stad. Hoe hebben we dit gemerkt? Wanneer u door Hengelo heen rijd kijk maar eens op de daken.

Steeds meer zonnepanelen verschijnen op de Hengelose daken. Dit is ook niet geheel vreemd want de overheid stimuleert inmiddels een aantal jaren het gebruik van zonnepanelen om energie op te wekken. Het doel? Voor 2050 moet het merendeel van de Nederlandse bevolking haar energie uit zonnepanelen halen.

En de Twentse Energie Groep is trots om daar aan mee te helpen!

Wij zijn DE experts op het gebied van zonnepanelen installaties in onder andere Hengelo. Door onze 12 jaar lange ervaring zijn we expert op het gebied van adviseren, leveren en installeren van zonnepanelen. Samen gaan we kijken naar de juiste oplossing, en naast informatie wat betreft systemen kunnen wij u ook adviseren met betrekking tot financiële voordelen.

Zonnepanelen zijn namelijk niet alleen goed voor het milieu, maar ook uw portemonnee!

Doe onze scan en bereken wat u kan besparen!

Zonnepanelen worden ook wel fotovoltaïsche panelen of PV-panelen genoemd, die energie opwekken via fotovoltaïsche cellen. Deze cellen zetten zonlicht om in energie. Daarom is het resulterende vermogen duurzaam en uitstekend voor het milieu. Naast milieubewustzijn zijn zonnepanelen ook een verstandige financiële keuze. U kunt veel energiekosten besparen en u heeft uw investering binnen enkele jaren terugverdiend.

Wat zijn de financiële voordelen?

De overheid stimuleert alle inwoners van Hengelo om over te stappen op zonne-energie door middel van aantrekkelijke fiscale prikkels en subsidies. De regels verschillen tussen individuen en bedrijven. Daarom nodigen we je graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek zodat je weet wat er gaat gebeuren. Overweegt u een systeem aan te schaffen, neem dan gerust contact met ons op!

Een installatie van de Twentse Energie Groep

Op het gebied van zonnepanelen kan Twentse Energie Groep diensten verlenen van A tot Z. Wij kunnen panelen leveren, plaatsen en onderhouden. Wij komen uiteraard graag langs in Geesteren voor persoonlijk advies. We bespreken samen welke oplossing voor jou het beste is! Een zonnesysteem van Twentse Energie Groep omvat zonnepanelen, omvormers en accessoires. Onze omvormers hebben 10 jaar garantie, voor zonnepanelen gelden afwijkende voorwaarden (minimaal 10 jaar) Binnen onze scope geven wij ook 25 jaar productgarantie op zonnepanelen. De komende decennia gaan we ons inzetten voor de levering van zonne-energie aan Hengelo. Zonnepanelen plaatsen is niet alleen een verstandige investering, maar ook een positieve bijdrage aan het mooie Hengelo. Wat houd u nog tegen?