Zonnepanelen Den Ham


Den Ham is een brinkdorp in de gemeente Twenterand in de regio Twente met circa 6.000 inwoners. Gelegen op het drielandenpunt van Twente, het Vechtdal en Salland wanneer bezoekers hier terecht komen kunnen ze genieten van een prachtige groene omgeving. Den Ham ligt in het cultuurlandschap Vecht en Regge en aan de noordkant grenst Den Ham aan een oeroud natuurgebied (Eerder Achterbroek), met prachtige bossen, heide, waterpartijen en zandverstuivingen is Den Ham misschien wel het mooiste dorp van Overijssel! Ten Dam en natuur zijn twee begrippen die dicht bij elkaar staan. Daarom is het ook logisch dat de inwoners van Den Dam kiezen voor zonnepanelen!

U zult het steeds meer zien in uw omgeving, overal beginnen zonnepaneel installaties te verschijnen op de daken. Dit is niet gek, want de overheid is al een tijd bezig met het stimuleren van het gebruik van zonnepanelen. Het plan is dat in 2050 een groot deel van de Nederlandse bevolking en bedrijven gebruik gaat maken van zonnepanelen om stroom op te wekken. De Twentse Energie Groep is in o.a. Den Ham de specialist op het gebied van het leveren en installeren van zonnepanelen. Niet alleen zijn wij in staat om een systeem te installeren, wij kunnen u ook advies geven met betrekking tot subsidies en andere regelingen die zonnepanelen aantrekkelijk maakt.

Zonnepanelen zijn namelijk niet alleen goed voor het milieu, maar ook goed voor uw portemonnee!

Bereken nu wat u gemiddeld kan besparen met onze quiz!

Een zonnepaneel word ook wel een fotovoltaïsch paneel genoemd, ofwel een PV-paneel. Een PV-paneel zet met behulp van fotovoltaïsche cellen zonlicht om in stroom. De stroom die hiermee word opgevangen is hierdoor een duurzame vorm van energie. Met zonnepanelen bespaard u natuurlijk flink op uw energierekening, zo heeft u uw systeem binnen een aantal jaar terug verdient!

Welke financiële voordelen zijn er?

Alle inwoners van Den Ham worden gestimuleerd in de productie van zonne-energie doormiddel van belastingvoordeel en subsidies. Er zijn verschillende regelingen voor grote projecten van bedrijven of particulieren die een zonnepaneel systeem op eigen dak wilt aanschaffen. Wij van de Twentse Energie Groep houden de berichtgeving nauw in de gaten wat betreft nieuwe ontwikkelingen op het gebeid van financiële voordelen. Mocht u van plan zijn een project te startten, neem gerust contact met ons op!

Een zonnesysteem van de Twentse Energie Groep

De Twentse energie Groep kan u van dienst zijn met betrekking tot adviseren, leveren en installeren van volledige zonnepaneelsystemen voor uw bedrijf of woning! Wij komen graag langs in Den Ham om samen te kijken naar welke oplossing het beste bij u past.

Een zonnestroominstallatie van de Twentse Energie Groep bevat zonnepanelen, de omvormer en toebehoren. Op onze omvormers zit 10 jaar productgarantie en voor de zonnepanelen gelden verschillende garantie termijnen (minimaal 10 jaar), in ons assortiment bieden wij ook zonnepanelen aan met 25 jaar product garantie.

Wij zetten ons in om Den Ham de komende decennia op weg te helpen de omslag te maken naar zonne-energie. Deze kostenbesparende en duurzame manier van energie opwekken is niet alleen een slimme investering maar ook een positieve bijdrage aan het milieu waar Den Ham zoveel van houd!

Wilt u weten hoeveel u gemiddeld kan besparen met een zonnepaneel installatie, doe onze quiz.

Heeft u interesse in Zonnepanelen? Neem gerust contact met ons op!

Wij helpen u graag verder!