LED Verlichting Zakelijk


Een oranje banner die lijkt op een LED lamp. De titel op de banner is Zakelijk LED verlichting in witte en zwarte letters

 

Wij zien het als onze plicht om duurzame alternatieven te vinden voor het gebruik van fossiele brandstoffen, om zo de vervuiling tegen te gaan en in te spelen op de al maar slinkende hoeveelheid natuurlijke grondstoffen. De Twentse Energie Groep wenst dit doel op een maatschappelijk verantwoorde wijze te bereiken, door te streven naar de optimale balans tussen people, planet en profit.

Wij willen dit realiseren door de (financiële) drempel voor het gebruik van duurzame alternatieven te verlagen, terwijl de kwaliteit en levensduur van onze producten gewaarborgd blijven. Door een goede samenwerking met onze leveranciers kunnen we dan ook een garantieperiode van 3 tot 5 jaar koppelen aan onze LED producten.

Een banner zonder achtergrond met daarop een lamp aan de rechterkant en aan de linkerkant de titel: oplossing op maatBinnen onze groep is ruime ervaring aanwezig in de ontwerp- en installatie van verlichtingssystemen, armaturen en verlichting. Om snel in te kunnen spelen op de continue innovaties binnen de LED verlichtings markt en om bovenstaande doelen blijvend na te streven staan wij in voortdurende contact met onze LED verlichting producerende partners. Door onze expertise op het gebied van ontwerp en installatie te combineren met de kennis en de schaal van onze productie partners zijn wij veelal in staat om de beste prijs/kwaliteit verhoudingen van de LED verlichting en systemen te offreren.

Ook adviseren en begeleiden wij onze gebruikers in de inzet van bewezen biologisch led licht met alle wetenschappelijke bewezen voordelen als; natuurlijker bioritme, hoger contrast, minder fouten, betere nachtrust e.d.

Natuurlijk voldoet onze LED verlichting aan alle wettelijke vereisten op zowel technisch als op milieu gebied en houden wij veranderingen op dit vlak in de gaten om steeds de meest "up to date" oplossing aan te kunnen bieden.

Indien u zoekt naar een duurzame, kwalitatief hoogwaardige en economisch verantwoorde totaal oplossing voor uw verlichtingssysteem is De Twentse Energie Groep uw partner.

Neem hieronder contact met ons op: