Zonnepanelen Twente


Twente is een landstreek met 630.000 inwoners in het oosten van Nederland, die het oostelijke deel van de provincie Overijssel omvat. De inwoners van Twente zijn ook wel bekend als Twentenaren of Tukkers. Tukkers zijn vaak nuchtere mensen die veel aandacht hebben voor de natuur, maar daarnaast ook slim willen investeren. In Twente wordt echter nog lang niet overal gebruik gemaakt van zonnepanelen. De Twentse Energie Groep wil hier verandering in brengen door zonnepanelen toegankelijker te maken voor alle inwoners en bedrijven van Twente. 

Ook de Rijksoverheid stimuleert de aanschaf van zonnepanelen, mede om ervoor te zorgen dat in 2050 een groot deel van Nederland zonnepanelen gebruikt om stroom op te wekken. De Twentse Energie Groep werkzaam in o.a. Twente is specialist in het leveren en installeren van zonnepanelen. Ook kunnen wij u advies geven over subsidies of andere gunstige regelingen.     

Een zonnepaneel of fotovoltaïsch paneel, kortweg PV-paneel is een paneel dat, met behulp van fotovoltaïsche cellen in het paneel, een deel van de fotonen uit het zonlicht omzet in elektriciteit. De zonne-energie die zo wordt opgevangen is een vorm van duurzame energie. Zonnepanelen worden ook toegepast voor energieopwekking in de ruimtevaart en voor energieopwekking in afgelegen gebieden.

Alle gemeenten in Twente stimuleren de productie van zonne-energie via subsidies en belastingvoordelen, omdat zonnepanelen nog relatief duur zijn. Er zijn regelingen voor grote projecten van bedrijven en voor mensen die zonnepanelen op hun eigen dak of op een dak in de buurt willen leggen. Wij volgen zo goed mogelijk de berichtgeving in de media (bijv. Twentse Courant / Tubantia) en de overheid omtrent wijzigingen in het beleid op zonne-energie. Bent u van plan om te starten met een project neem dan gerust contact met ons op. 

De Twentse Energie Groep kan u helpen bij het adviseren, leveren en installeren van volledige zonnestroomsystemen voor uw bedrijf of woning. Wij komen graag bij u langs in Twente om met u samen te kijken naar de opties voor uw woon of werksituatie. Een PV-panelen systeem van de Twentse Energie Groep bestaat uit een of meerdere zonnepanelen, de omvormer en toebehoren. Op de omvormer zit 10 jaar productgarantie en voor de panelen ligt het eraan welk paneel er wordt gekozen maar hierbij geldt een productgarantie van minimaal 10 jaar, maar wij hebben bijvoorbeeld ook zonnepanelen in ons assortiment waarop 25 jaar garantie zit.

Wij zetten ons in om de regio Twente de komende decennia op weg te helpen om de omslag naar zonneenergie te maken. Deze duurzame en kostenbesparende manier van energie opwekken is naast een slimme investering ook nog eens interessant voor uw portemonnee. 

Heeft u interesse in Zonnepanelen of een zonnestroominstallatie voor uw woonhuis of bedrijfspand neemt u dan gerust contact met ons op. 

Wij helpen u graag verder! 

Neem hieronder contact met ons op: