Zonnepanelen Ootmarsum


Ootmarsum is een groen dorp in de regio Twente, met ongeveer 4.500 inwoners. Bezoekers kunnen genieten van de prachtige groene omgeving. Ootmarsum is wellicht het mooiste dorp van Overijssel! Ootmarsum en natuur zijn twee nauw verwante begrippen. Dit is de logische reden waarom de bewoners die de dam beklommen hebben gekozen voor zonnepanelen!

Je ziet het steeds vaker in je omgeving, de installatie van zonnepanelen begint overal op daken te verschijnen. Dit is niet verwonderlijk, want de overheid stimuleert het gebruik van zonnepanelen al geruime tijd. Het plan is dat in 2050 het grootste deel van de bevolking en bedrijven in Nederland zonnepanelen gebruiken om elektriciteit op te wekken. Twentse Energie Groep is expert op het gebied van het leveren en plaatsen van zonnepanelen in onder meer Ootmarsum. We kunnen niet alleen het systeem installeren, maar we kunnen u ook adviseren wat betreft subsidies en andere mogelijkheden om zonnepanelen financieel aantrekkelijker te maken.

Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

Bereken nu wat u gemiddeld kan besparen met onze quiz!

Zonnepanelen worden ook wel fotovoltaïsche panelen of PV-panelen genoemd. Fotovoltaïsche panelen gebruiken fotovoltaïsche cellen om zonlicht om te zetten in elektriciteit. De opgevangen energie is dus een duurzame vorm van energie. Met zonnepanelen bespaart u zeker veel elektriciteitsrekeningen, dus u verdient het systeem binnen een paar jaar weer terug!

Welke financiële voordelen zijn er?

Alle inwoners van Ootmarsum worden aangemoedigd om zonne-energie op te wekken doormiddel belastingaftrek en subsidies. Er zijn veel regelingen voor grote bouwbedrijven en voor degenen die hun eigen zonne-systeem proberen te krijgen. Twentse Energie Groep volgt het nieuws over de laatste ontwikkelingen. Bent u van plan om aan het werk te gaan, neem dan contact met ons op.

Een zonnesysteem van de Twentse Energie Groep

Twentse Energie Groep kan advies, levering en installatie verzorgen voor een compleet zonnesysteem voor bedrijven en woningen. Wij komen langs in Ootmarsum om erachter te komen wat het beste voor u is. De systemen van Twentse Energie Groep omvat zonnepanelen, een omvormer en accessoires. Onze omvormers hebben 10 jaar productgarantie en de zonnepanelen hebben verschillende garantietermijnen (minimaal 10 jaar). Wij bieden ook zonnepanelen aan met 25 jaar productgarantie. We zijn toegewijd om Ootmarsum de komende jaren te helpen om over te stappen op zonnepanelen. Een duurzame en kosteneffectieve manier om energie op te wekken is niet alleen een succesvolle investering, maar ook een positieve bijdrage aan de natuur.

Wilt u weten hoeveel u gemiddeld kan besparen met een zonnepaneel installatie, doe onze quiz.

Heeft u interesse in Zonnepanelen? Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Wij helpen u graag verder!