Zonnepanelen Dinkelland


Met circa 26.000 inwoners is Dinkelland misschien wel de meest ondergewaardeerde gemeente van Overijssel! Dinkelland heeft prachtige bossen, heide en weilanden en misschien is wel de mooiste gemeente van Overijssel! Dinkelland en natuur zijn twee nauw verwante begrippen. Logisch dus waarom de inwoners van Dinkelland voor zonnepanelen kiezen!

Je zult het steeds vaker in jouw omgeving zien en zonnepaneelinstallaties beginnen op daken over de hele wereld te verschijnen. Dit is niet verwonderlijk, want de overheid stimuleert het gebruik van zonnepanelen al geruime tijd. Het plan is dat in 2050 het grootste deel van de bevolking en bedrijven in Nederland zonnepanelen gebruiken om elektriciteit op te wekken. Twentse Energie Groep is expert in het leveren en plaatsen van zonnepanelen in Dinkelland. We kunnen niet alleen het systeem installeren, maar we kunnen u ook voorzien van advies met betrekking tot subsidies en andere mogelijkheden om zonnepanelen aantrekkelijker te maken. Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

Bereken wat u gemiddeld kunt besparen met onze quiz!

Zonnepanelen worden ook wel fotovoltaïsche panelen of PV-panelen genoemd. Fotovoltaïsche panelen gebruiken fotovoltaïsche cellen om zonlicht om te zetten in elektriciteit. De opgevangen elektriciteit is dus een duurzame vorm van energie. Door zonnepanelen te gebruiken, bespaart u zeker veel elektriciteitsrekeningen en heeft u binnen een paar jaar het systeem terugverdient.

Welke financiële voordelen zijn er?

Alle inwoners van Dinkelland kunnen de productie van zonne-energie stimuleren door middel van belastingvoordelen en subsidies. Voor bedrijven en particulieren gelden verschillende regelingen. Bij Twentse Energie Groep hechten we veel belang aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van financieel rendement. Als u van plan bent een project te starten, neem dan onmiddellijk contact met ons op!

Een zonnesysteem van de Twentse Energie Groep

Twente Energie Groep adviseert uw bedrijf of gezin bij het leveren en installeren van een compleet zonnepaneelsysteem! We zijn erg blij om Dinkelland te bezoeken om de beste oplossing voor u te kiezen.

Het zonnepaneelsysteem van Twentse Energie Groep omvat zonnepanelen, omvormers en accessoires. Onze omvormers hebben 10 jaar productgarantie en zonnepanelen hebben verschillende garantietermijnen (minimaal 10 jaar). Binnen onze scope leveren wij ook zonnepanelen met 25 jaar productgarantie.

We zetten ons in om Dinkelland de komende decennia te helpen bij de overgang naar zonne-energie. Deze kostenbesparende en duurzame methode van energieproductie is niet alleen een verstandige investering, maar ook een positieve bijdrage aan het milieu waar Dinkelland van houdt! Wil je weten hoeveel je gemiddeld kunt besparen met een zonnepaneelinstallatie, doe dan onze quiz.

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Aarzel dan niet om een gratis adviesgesprek aan te vragen!

We helpen u graag verder!