Wordt onze nieuwe monteur!

Waarom werken bij de Twentse Energie Groep?


 Werk mee aan de verduurzaming 

Ben jij geïnteresseerd in de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid? Dan ben je bij de Twentse Energie Groep aan het juiste adres!


 Een jong team 

Bij de Twentse Energie Groep maak je deel uit van een jong en dynamisch team! Waar plaats is voor een grapje, vrijdagmiddagborrels en BBQ's.


 Groei met ons mee 

Onze markt groeit enorm! En daar willen wij jou graag in meenemen. Bij de Twentse Energie Groep is er plaats voor opleidingen zodat jij professioneel door kan groeien.

Wat wij bieden

 • Als monteur krijg je een eigen bus ter beschikking.
 • Een fulltime functie met mogelijkheid tot vast dienstverband.
 • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen.
 • Een uitdagende en afwisselende baan in een leuk en gezellig team.
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, kerstpakketten en zelfs een sportschoolabbonement!

Wat wij vragen

 • Je bent enthousiast en wil graag groeien
 • Niet bang om een dak op te gaan
 • Werkervaring is een pre
 • VCA is een pre
 • Twee rechterhanden
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs (B)

Soliciteer direct!

 Verlaag 
 uw 
 energierekening! 

Geen tijd voor een gesprek? Ontvang direct een offerte!

Waarom zonnepanelen?


 Lagere energierekening 

Met zonnepanelen wek je stroom op via je eigen dak. Zo bespaar je flink op je energierekening. Elke maand opnieuw! Vooral met de huidige prijssteiging van elektriciteit is het steeds meer aantrekkelijk!


 Hogere woningwaarde 

Zonnepanelen hebben een positief effect op de waarde van je woning. Hoe groener het energielabel, hoe gunstiger dit is voor de waarde van je huis.


 Slimme investering 

Zonnepanelen zijn een slimme investering met een hoog rendement. Zonnepanelen hebben een lange levensduur. Bovendien verdien je ze al binnen een paar jaar terug.

Onze voordelen

 • Wij gebruiken Nederlandse zonnepanelen
 • We bestaan al meer dan 10 jaar
 • Al meer dan 10.000 zonnepanelen gelegd
 • Onze omvormers zijn geruisloos
 • We zijn een dochteronderneming van Velo van der Bij
Kom met ons in gesprek
Testimonials HTML

Wat klanten vertellen

Twan Nijland 10x First Choice Solar 345wp

"Vakkundig 10 panelen op mij dak gelegd, erg blij mee!"

Maryam Datoobar 20x First Choice Solar 375wp

"Sinds 2 weken heb ik 20 zonnepanelen en een laadpaal voor mijn elektrische auto. De medewerkers hebben zeer vakkundig werk verricht en waar ik ontzettend blijk mee was, was de goede nazorg.

Twentse Energie Groep is een absolute aanrader!

Bedankt heren!!!"

Harald Hendriks 20x First Choice Solar 345wp

"Sinds vorige week 20 panelen laten zetten door dit Twents top bedrijf. Ze doen wat ze zeggen en dat is uitstekende service en kwaliteit bieden! De monteurs willen echt het beste voor de klant en niks is ze te veel. Dus ook nog eens service op maat. Peter heeft me uitstekend geholpen bij mij wensen en hij stond altijd klaar als ik weer wat vragen had. Het installeren van de app duurde even maar er werd meteen naar oplossingen gezocht die er dan ook waren. We zouden dit bedrijf aan iedereen willen adviseren in de immense doolhof van zonnepaneel aanbieders. Prijs kwaliteit verhouding ook zeer goed. Nogmaals bedankt en ga door met waar jullie goed in zijn."

John Otten 6x First Choice Solar 375wp

"na een perfect gesprek met Peter Kuipers te hebben gehad hebben wij de panelen op 11-10-2021 geplaatst en aangesloten gekregen door 2 ervaren installateurs die met alle respect naar de klant toe hun werk hebben verricht zelfs de kleine oneffenheden werden opgelost door een derde persoon .onze mening is een perfect en echt Twents bedrijf die zonder poespas een duidelijke uitleg geven en het geheel goed geïnstalleerd en perfect werkend ter plaatse hebben achtergelaten m v g john en Gerda otten"

Herman Plas 8x First Choice Solar 375wp

"Goed advies vooraf, prettige en vakkundige medewerkers. Afspraken nagekomen en goed werk afgeleverd. Kan dit bedrijf voor 100% adviseren."

Frans & Ingrid 8x First Choice Solar 345wp

"Nadat we een aantal offertes hebben opgevraagd bij diverse bedrijven voor zonnepanelen (het zijn er 1800 in Nederland). Hebben we gekozen voor een Twents bedrijf. Een helder en duidelijk adviesgesprek van Peter Kuiper en de plaatsing van de acht panelen op ons platte dag ging vlot en heel netjes afgewerkt. Werkte meteen! En het was een prachtige zonnige dag. Heel netjes afgewerkt met zij- en achterschotjes voor de veiligheid. De software plaatsen van de SolaxCloud verliep iets lastiger maar na anderhalf uur heeft Peter het opgelost. Top en we raden dit betrouwbare bedrijf aan!"

Tonny Voogtsgeerd 12x First Choice Solar 345wp

"We zijn erg tevreden over de zonnepanelen. Er valt nog veel te verbeteren aan het kontakt via email en telefoon. Afspraken moet je meerdere keren achteraan. Steeds kontakt met ander, die niet weet wat de vorige beloofde. Niet goed versturen van formulieren, kortom, prima materiaal, maar de medewerkers op kantoor kunnen de communicatie fors verbeteren. Zou veel ergernis bij ons hebben voorkòmen."

Marco Strijks 16x First Choice Solar 375wp

"Prima partner in duurzame oplossingen. De kwaliteit ervaar je door de neutrale benadering en de jarenlange ervaring."

 Onze Werkwijze 


 Wij komen langs 

Wij komen altijd vooraf graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek komen we graag te weten wat uw wensen zijn en nemen we een kijkje naar uw dak en meterkast, zo kunnen we een goede offerte opmaken zonder verassingen achteraf!


 Vrijblijvende offerte 

Nadat we langs zijn geweest voor een gesprek gaan wij aan de slag om een offerte voor u te maken. Deze sturen we op en gaan we met u bespreken. Gaat u akkoord met de offerte dan belt onze planning op om een datum en tijd uit te kiezen die u het beste schikt voor de legging.


 Montage binnen 1 dag 

Wanneer het zover is komen onze leggers bij u langs en heeft u uw zonnepanelen er binnen 1 dag er al op! Ook wordt de omvormer aangesloten en krijgt u de app op uw telefoon zodat u alles kan zien. Ook krijgt u van ons de benodigde informatie om de BTW terug te vragen.

Veelgestelde vragen

Om de aanschaf van zonnepanelen te stimuleren heeft de overheid BTW vrijstelling gegeven wanneer u zonnepanelen aanschaft. Dit bedrag wordt naderhand teruggestord op uw rekeneing. De BTW terug vragen is erg gemakkelijk! Nadat de legging voltooid is ontvangt u van ons een email met daarin een link.

Wanneer u op deze link klikt komt u terecht op het portaal om de BTW terug te vragen. Hierin kunt u gemakkelijk uw gegevens invullen en wordt de BTW teruggave verwerkt.

Het bedrag wordt dan automatisch teruggestord op uw rekening.

U wekt zelf duurzame energie op. Bijvoorbeeld via zonnepanelen of een windmolen. Een deel van deze energie verbruikt u zelf. De rest levert u terug aan het openbare net. Maar als de zon niet schijnt, of als het niet waait hebt u ook energie nodig. U verbruikt op dat moment meer dan dat u zelf opwekt. Deze energie levert uw terug aan uw energieleverancier.

Let op: s'avond bent u nog wel afhankelijk van energie leveranciers omdat zonnepanelen geen energie leveren. Dit kan verminderd worden door een batterij aan te schaffen. Neem gerust contact met ons op en dan gaan we samen overleggen wat het beste bij u past!Wat is dan Salderen?

Wanneer u meer opwekt dan u gebruikt kunt u het overschot salderen bij uw energieleverancier, in andere woorden u kunt extra geld ermee verdienen. Dit betekent dat u naast het besparen, zelfs extra kan verdienen met uw panelen.

Let wel op: de overheid is van plan om het salderen af te schalen en uiteindelijk geheel af te schaffen. Dit betekent dat het het meest voordelig is om zo snel mogelijk zonnepanelen aan te schaffen, zo kunt u nog genieten van de saldeer regeling!

De Twentse Energie Groep gebruikt een verschillende zonnepanelen. Het exacte type wil nog wel eens veranderen, dit komt doordat de zonnepanelen markt een ongekende groei in innovatie meemaakt. De zonnepanelen worden beter en goedkoper, zo was bijvoorbeeld een 250 wattpiek zonnepaneel 5 jaar geleden net zo groot als een 350 wattpiek paneel van vandaag.

Met deze snelle veranderingen moet je niet vast komen te zitten op 1 type paneel, maar is het belangrijk om mee te gaan met de tijd.

Een paar merken waar wij heel tevreden mee zijn en veel aanbieden zijn: First Choice Solar, München Solar, Trina Solar, DMEGC en Longi Solar.

Ook voor de omvormer geldt, alles is mogelijk! Heeft u graag een Enphase systeem of een SolarEdge omvormer dan kan dat!

Ons favoriete merk is SolaX Power. Deze omvormers zijn geruisloos, snel te installeren en erg stijlvol (althans dat vinden we zelf!). De SolaX Power omvormers kunnen zowel binnen als buiten staan.

Begin met geld besparen!

Geen tijd voor een gesprek? Ontvang direct een offerte!