Onderhoud zonnepanelen Enschede


Oranje banner onderhoud zonnepanelen Enschede

Bent u woonachtig in de Gemeente Enschede of omgeving en zoekt u voor het onderhoud van uw zonnepanelen een gespecialiseerd bedrijf? Of wilt u de zonnepanelen op uw bedrijfspand periodiek laten reinigen en inspecteren? Dan staat de Twentse Energie Groep voor u klaar. 

Zonnepanelen hebben in verhouding weinig onderhoud nodig. Het is echter aan te raden om 1x per jaar de gehele installatie goed te reinigen en ervoor te zorgen dat achtergebleven vuil de opbrengst van uw zonnepanelen niet negatief beïnvloed. 

De Twentse Energie Groep biedt een APK aan voor zonnepanelen. Voor een vast bedrag per maand komen wij eens per jaar bij u langs om de volledige installatie te reinigen en bij de omvormer de string(en) door te meten en te kijken of de aardlek naar behoren werkt. Onze APK zorgt ervoor dat de installatie aan alle wet en regelgeving voldoet en dat hierdoor ook aan alle garantievoorwaarden van de installatie wordt voldaan

Wilt u meer informatie of een afspraak maken met een van onze adviseurs neemt u dan gerust contact op met de Twentse Energie Groep te Enschede.

Wij helpen u graag bij het onderhoud van uw zonnepanelen en zonnestroomsysteem. 

Neem hieronder contact met ons op!