Led verlichting Twente


Led Verlichting Twente

In Twente is er nog zeer veel winst te behalen op het vlak van LED verlichting. Veel huizen en gebouwen maken nog gebruik van klassieke en niet zuinige verlichting. Bent u op zoek naar Led verlichting voor uw woning of heeft u een bedrijf in de regio Twente en wilt u voor uw bedrijf professionele led verlichting laten plaatsen? Dan kunnen wij van de Twentse Energie Groep u perfect verder helpen. Samen met onze professionele partners zijn wij al jarenlang gespecialiseerd in het adviseren, verkopen en installeren van professionele en duurzame LED verlichting. 

Led verlichting Twente sfeer beeld gang


Een ledlamp is opgebouwd uit een groep van licht-emitterende diodes (leds). De karakteristieken van de toegepaste leds in de lamp bepalen samen met de stralingshoek de lichtstroom, lichtsterkte en kleurweergave. Ledlampen komen in verschillende modellen voor, waaronder de vorm en grootte van een gewone gloeilamp met grote (E27) of kleine (E14) Edison-fitting. Er zijn ook uitvoeringen met andere vormen, maten en aansluitingen. Laat u zicht gerust door ons adviseren. 

Wij zetten ons in om duurzame alternatieven te vinden voor het gebruik van fossiele brandstoffen, om zo de vervuiling tegen te gaan en in te spelen op de al maar slinkende hoeveelheid natuurlijke grondstoffen. Met de kwaliteit als uitgangspunt proberen wij ook een zo scherp mogelijke prijs te bieden zodat de (financiële) drempel voor het gebruik van duurzame alternatieven omlaag gaat. Uitgangspunt is wel dat de kwaliteit en levensduur van onze producten gewaarborgd blijven. Mede hierdoor kunnen wij een garantieperiode van 3 tot 5 jaar koppelen aan onze LED verlichting.

Wij adviseren en begeleiden onze klanten ook in de inzet van bewezen biologisch led licht met alle wetenschappelijke bewezen voordelen. Denk hierbij aan een natuurlijker bioritme, hoger contrast, minder fouten, betere nachtrust etcetera. Uiteraard voldoet onze LED verlichting aan alle wettelijke vereisten in Twente op zowel technisch als op milieu gebied en houden wij veranderingen op dit vlak in de gaten om steeds de meest "up to date" oplossing aan te kunnen bieden.

Led is niet alleen duurzaam, maar u zult ook nog eens flink besparen op uw kosten in de toekomst. Ook de overheid stimuleert het gebruik van LED verlichting. Bekijk bijvoorbeeld dit document over het besparingspotentieel van LED verlichting.

Twente Led verlichting sfeerbeeldDe Twentse Energie Groep kan u helpen bij het opstellen van een verlichtingsplan en u adviseren in de keuze voor de juiste LED producten. Woont u in de regio Twente of elders en heeft u interesse in Led verlichting neemt u dan gerust contact met ons op.  

Wij helpen u graag verder! 

Neem hieronder contact met ons op: