LED Verlichting Enschede


Led Verlichting Enschede banner oranje met een hand die een lamp vast houd

Woont u in Enschede en bent u op zoek naar Led verlichting voor uw woning of heeft u een bedrijf in de regio Enschede en wilt u voor uw bedrijf professionele led verlichting laten inbouwen / installeren? Dan bent u bij de Twentse Energie Groep aan het juiste adres. Wij zijn samen met onze partners al jarenlang specialist in het adviseren, verkopen en installeren van LED verlichting. 

Een ledlamp is opgebouwd uit een groep van licht-emitterende diodes (leds). De karakteristieken van de toegepaste leds in de lamp bepalen samen met de stralingshoek de lichtstroom, lichtsterkte en kleurweergave. Ledlampen komen in verschillende modellen voor, waaronder de vorm en grootte van een gewone gloeilamp met grote (E27) of kleine (E14) Edison-fitting. Er zijn ook uitvoeringen met andere vormen, maten en aansluitingen. Laat u zicht gerust door ons adviseren. 

De Twentse Energie Groep ziet het als een plicht om duurzame alternatieven te vinden voor het gebruik van fossiele brandstoffen, om zo de vervuiling tegen te gaan en in te spelen op de al maar slinkende hoeveelheid natuurlijke grondstoffen. Wij willen dit realiseren door de (financiële) drempel voor het gebruik van duurzame alternatieven te verlagen, terwijl de kwaliteit en levensduur van onze producten gewaarborgd blijven. Door een goede samenwerking met onze leveranciers kunnen we dan ook een garantieperiode van 3 tot 5 jaar koppelen aan onze LED producten.

Wij adviseren en begeleiden onze klanten ook in de inzet van bewezen biologisch led licht met alle wetenschappelijke bewezen voordelen. Denk hierbij aan een natuurlijker bioritme, hoger contrast, minder fouten, betere nachtrust etcetera. Natuurlijk voldoet onze LED verlichting aan alle wettelijke vereisten op zowel technisch als op milieu gebied en houden wij veranderingen op dit vlak in de gaten om steeds de meest "up to date" oplossing aan te kunnen bieden.

Led is niet alleen duurzaam, maar u zult op termijn ook nog eens flink besparen op uw kosten. Ook de overheid stimuleert het gebruik van LED verlichting. Bekijk bijvoorbeeld dit document over het besparingspotentieel van LED verlichting.

De Twentse Energie Groep kan u helpen bij het opstellen van een verlichtingsplan en u adviseren in de keuze voor de juiste LED producten. Woont u in de regio Enschede of elders en heeft u interesse in Led verlichting neemt u dan gerust contact met ons op.  

Wij helpen u graag verder! 

Neem hieronder contact met ons op: